رئیس سازمان استخدامی: نظریه نظام انقلابی در تمامی عرصه‌ها پاسخگو است-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

رئیس سازمان استخدامی: نظریه نظام انقلابی در تمامی عرصه‌ها پاسخگو است

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: نظریه نظام انقلابی در تمامی عرصه‌ها پاسخگو خواهد بود و بحث مردمی‌سازی و حضور مردم در آن مشخص است و باید به آن پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،  میثم لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور امروز (دوشنبه 18 دی ماه) در پیش نشست همایش نظریه نظام انقلابی که به‌همت اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: باید ببینیم نظریه نظام انقلابی چه مفهومی دارد و چگونه می‌شود آن را تعریف کرد؛ برای رسیدن به این تعریف دقیق، باید بررسی علمی و پژوهشی انجام دهیم.

 

وی افزود: مقام معظم رهبری بارها در این خصوص تأکید کرده‌اند که منظور ما از نظام انقلابی، یک مجموعه‌ بی‌نظم نیست و اینکه منظور ما از انقلابی بودن، بی‌نظم بودن نیست.

 

لطیفی با بیان اینکه به این نکته باید دقت کرد با صرف داشتن نظریه نظام انقلابی، نمی‌توان مسائل را حل کرد، تصریح کرد: هم‌چنین باید افرادی باشند که این نظریه را دقیق شناخته و آن را عملی کنند.

 

رئیس سازمان اداری و استخدامی تصریح کرد: نظریه نظام انقلابی در تمامی عرصه‌ها پاسخگو خواهد بود و بحث مردمی‌سازی و حضور مردم در آن مشخص است و باید به آن پرداخت. به‌عنوان مثال، دولت سیزدهم می‌گوید که می‌خواهم امور را به مردم واگذار کنم؛ این امر، نیازمند عمل بر اساس نظریه است.

 

وی تاکید کرد: اگر نظریه‌ دقیق و مطمئن به یک دستگاه نرسد، نظریه‌های غیرمرتبط و با ظاهر زیبا فراوان است؛ سند ۲۰۳۰ مثالی از آن است که یک‌زمان مورد تأکید قرار گرفته بود.

 

لطفی یادآور شد: باید دید نسبت دموکراسی و بروکراسی در نظریه نظام انقلابی چیست و این نظریه چه شاخص‌های ارزیابی دارد. هیچ اهرمی برای تغییر تغییرات در الگوی حکمرانی‌ها به جز شاخص‌ها وجود ندارد.

 

رئیس سازمان اداری و استخدامی عنوان کرد: هم‌چنین نیاز است شاخص‌های اندازه‌گیری در زمینه‌های مختلف از جمله عدالت و سایر موضوعات را به‌وجود بیاوریم. در این زمینه نیاز است تعریف دقیقی از شاخص‌ها و عبارات آن داشته باشیم.

 

وی افزود: نقشه راه تحول نظام موجود به نظام انقلابی چیست؟ در بسیاری از موارد، تحول انقلابی یک تحول تدریجی است؛ نمونه‌های این تغییرات در صدر اسلام هم موجود است و برای این تحول، سازوکارهایی تدارک دیده شده است.

 

لطفی خاطرنشان کرد: هم‌چنین لازم است موانع و آسیب‌ها را شناسایی کنیم؛ این نظریه نظام انقلابی ایده ادامه مسیر انقلاب اسلامی است.

 

وی با بیان اینکه این تحول باید از مدیران و کارگزاران نظام خواسته شود، ادامه داد: در این صورت است که می‌توان به سمت تحول حرکت کرد./ فارس

ارسال نظر